Idő: 2010-09-08, 05:25
Üdvözöllek, Vendég! (Belépés — Regisztráció)
|
Nem megy!
|
|
2007-08-04, 15:39
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:52. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
Nem megy!
utĂĄn felmĂĄsoltam a trendszerfĂĄjlokat!
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access ./ipb21/sources/ipsclass.php in /nfs/extra/g/ga/gamedealers/wwwroot/mkportal/include/IPB/ipb_driverf.php on line 44 Warning: require_once(./ipb21/sources/ipsclass.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /nfs/extra/g/ga/gamedealers/wwwroot/mkportal/include/IPB/ipb_driverf.php on line 44 |
|||
|
2007-08-04, 15:56
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:53. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
Szia,
A kĂśnyvtĂĄrszerkezetet megtartottad ahogyan a telepĂtĂŠsi ĂştmutatĂłban le van Ărva? A gyĂśkĂŠrkĂśnyvtĂĄrbĂłl (te esetedben wwwroot) nĂŠzve Ăgy kell kinĂŠznie: forum mkportal index.php A forum mappĂĄba kell mĂĄsolni a fĂłrumod fĂĄjljait, az mkportal mappĂĄba pedig az mkportal fĂĄjljait (elĹszĂśr legyen mindig a fĂłrum telepĂtve), a gyĂśkĂŠrben pedig az mkportal csomagban talĂĄlhatĂł index.php legyen. ps.: az extran a .htaccess fĂĄjlokat ĂĄt kell nevezni htaccess.txt-re Ha minden Ăgy van akkor hibĂĄtlanul mennie kell |
|||
|
2007-08-09, 17:37
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:53. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
sajna nincs sok idĹm mostanĂĄba. de localhoston kiprĂłbĂĄltam smf-fel ĂŠs ipb-vel. tĂśkĂŠletesen mĹąkĂśdĂśtt velĂźk.
nagyon tetszik ez a portĂĄlrendszer ĂŠs jĂł dolog a magyar support fĂłrum is |
|||
|
2007-08-09, 18:16
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:54. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
|
KĂśszi.
Ăs kĂśszi a visszajelzĂŠst is. |
|||
|
2007-08-10, 02:04
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:54. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
"Warning: main(): Unable to access ./ipb21/sources/ipsclass.php in /mnt/ultraweb/c/ce/celephais/mkportal/include/IPB/ipb_driverf.php on line 44 Warning: main(./ipb21/sources/ipsclass.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/c/ce/celephais/mkportal/include/IPB/ipb_driverf.php on line 44" Ezt Ărta ki nekem is, ĂŠs a leĂrtak alapjĂĄn sem sikerĂźlt mĹąkĂśdĂŠsbe hozni. forum mkportal index.php ez volt gyĂśkĂŠrben, aztĂĄn a htaccess-eket is ĂĄtĂrtam .txt-re, de nem ment. VĂŠgĂźl Ăşgy sikerĂźl megoldani, hogy az "mkportal/include/IPB" kĂśnyvtĂĄrat egy az egyben tĂśrĂśltem, ĂŠs Ăgy mĹąkĂśdik. Jah, ĂŠs phpBB2-es fĂłrumot telepĂtettem hozzĂĄ, ha ez segĂt. MiutĂĄn sikeresen feltelepĂtettem, az elsĹ indĂtĂĄst kĂśvetĹen visszamĂĄsoltam a letĂśrĂślt fĂĄjlokat, majd a txt-ket is visszaĂrtam. Viszont lenne egy problĂŠmĂĄm, amit sehogy sem tudok megoldani. Van az az opciĂł, hogy "fĂłrum megjelenĂtĂŠse a portĂĄlon belĂźl", ĂŠs hiĂĄba ĂĄllĂtom igenre, egyszerĹąen nem akarja Ăşgy belĹni. Mindig csak a fĂłrumot tĂślti be teljes kĂŠpernyĹn, portĂĄl nĂŠlkĂźl. ElĹre is kĂśszi szĂŠpen a segĂtsĂŠget. KirĂĄly a cuccos ĂŠs a support! |
|||
|
2007-08-10, 08:04
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:55. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
Cholik85;18 Írta:Sziasztok! HMM... Ez ĂŠrdekes. MĂŠg nem tudtam az Ăśsszes szolgĂĄltatĂłnĂĄl leellenĹrizni a mĹąkĂśdĂŠsĂŠt, de azt 100%-ra veszem, hogy az ingyenes szolgĂĄltatĂłknĂĄl nem lesz zĂśkkenĹmentes a mĹąkĂśdĂŠse. nekem eddig Ăşgy tĹąnik. hogy az extrĂĄn mĹąkĂśdik a legjobban. Cholik85;18 Írta:Viszont lenne egy problĂŠmĂĄm, amit sehogy sem tudok megoldani. Van az az opciĂł, hogy "fĂłrum megjelenĂtĂŠse a portĂĄlon belĂźl", ĂŠs hiĂĄba ĂĄllĂtom igenre, egyszerĹąen nem akarja Ăşgy belĹni. Mindig csak a fĂłrumot tĂślti be teljes kĂŠpernyĹn, portĂĄl nĂŠlkĂźl. A fĂłrum fĂĄjlokban is elvĂŠgezted a mĂłdosĂtĂĄsokat? ahhoz, hogy a fĂłrum a portĂĄlon belĂźl jelenjen meg nĂŠhĂĄny fĂłrumfĂĄjlt is mĂłdosĂtani kell. Ehhez nĂŠzd meg a z IsmertetĹk menĂźpont alatt az aktuĂĄlis fĂłrum telepĂtĂŠsĂŠre vonatkozĂł leĂrĂĄst. ps. Ăs Ăźdv az oldalon |
|||
|
2007-08-10, 11:36
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-06-02 - 18:56. Szerkesztette: tommy.)
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
"A fĂłrum fĂĄjlokban is elvĂŠgezted a mĂłdosĂtĂĄsokat? ahhoz, hogy a fĂłrum a portĂĄlon belĂźl jelenjen meg nĂŠhĂĄny fĂłrumfĂĄjlt is mĂłdosĂtani kell. Ehhez nĂŠzd meg a z IsmertetĹk menĂźpont alatt az aktuĂĄlis fĂłrum telepĂtĂŠsĂŠre vonatkozĂł leĂrĂĄst."
OkĂŠ, kĂśszi, csak az a gond, hogy nem talĂĄlom az ismertetĹt Amikor meg beĂrom ezt "http://www.mkportal.co.hu/index.php?ind=reviews" azt mondja, nincs jogosultsĂĄgom hozzĂĄ... Pls help Thx "S így pőre gazságomat bibliából ellopott kacatokba burkolom, s szentnek látszom az ördög szerepében." |
|||
|
2007-08-10, 12:06
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
Cholik85 Írta:"A fórum fájlokban is elvégezted a módosításokat? ahhoz, hogy a fórum a portálon belül jelenjen meg néhány fórumfájlt is módosítani kell. Ehhez nézd meg a z Ismertetők menüpont alatt az aktuális fórum telepítésére vonatkozó leírást." Itt a link az útmutatóhoz http://www.mkportal.co.hu/index.php?ind=...iew&iden=1 |
|||
|
2007-08-10, 12:30
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
tommy Írta:Itt a link az útmutatóhoz Köszi, de szintén azt írja ki, hogy nincs jogosultságom ahhoz, hogy megnézzem. De nam baj, sikerült megoldani, az install mappában volt egy laza angol útmutató, és sikeresen kibogarásztam belőle :bananadance: Azért köcce.
"S így pőre gazságomat bibliából ellopott kacatokba burkolom, s szentnek látszom az ördög szerepében." |
|||
|
2007-08-10, 12:41
Üzenet: #10
|
|||
|
|||
|
Bocsi, a jogosultságokat elfelejtettem beállítani a tagoknál. Pótolva.
Lényegében az angol útmutató van lefordítva. |
|||
|
|

Keresés
Taglista
Naptár
Súgó

Amikor meg beírom ezt "http://www.mkportal.co.hu/index.php?ind=reviews" azt mondja, nincs jogosultságom hozzá...
Thx